Karácsonyi könyvajánló 2023 – a 239. epizód

Ahogy az előző sok-sok évben már megszokhattátok tőlünk, az idén is elkészítettük karácsonyi könyvajánló epizódunkat: ebben a részben olyan friss (vagy legalábbis idei) megjelenésű könyveket ajánlunk figyelmetekbe, amelyekkel meglephetitek az olvasni szerető barátokat, családtagokat, és persze saját magatokat is. Bár ajánlunk néhány címet a legfiatalabb olvasók számára is, ebben az évben már főleg a nagyobbacska és felnőtt könyvbarátokra koncentráltunk. Sőt, mi is készültünk néhány ajándékkal számotokra: újból megtartjuk szokásos karácsonyi képeslapküldő akciónkat, sőt, idén még könyvet is nyerhettek! (Ez utóbbiért érdemes lesz a podcast instagram oldalát is szemmel tartani a napokban!)

Karácsonyi könyvajánló 2023

Le is töltenéd? Popkult, csajok, satöbbi S10E14

Ahol lehet értékelni is: ITunes csatorna 

Az idei karácsonyra ajánlott könyvek listáját szokás szerint egy Goodreads polcon gyűjtöttük össze, amelyet ITT találtok meg. Ha pedig a korábbi évek ajánlott könyvei között szeretnétek böngészni, azokat is megtehetitek:

2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022

Ha pedig még mindig nem találtatok rá a megfelelő karácsonyi ajándékra, akkor forduljatok bátran Tündéhez, aki ilyen tájban mindig elindítja személyes könyvajánló szolgáltatását. Ezt ezen a linken érhetitek el.

És ezzel még nincs vége a karácsonyi tematikánknak! Ahogy az előző néhány évben is tettük, most is elindítjuk karácsonyi képeslapküldő akciónkat! Ha szeretnél egy kedves karácsonyi lapot kapni valamelyikünktől, akkor nincs más dolgod, mint kitölteni a lenti űrlapot december 10-ig, utána pedig várhatod a postást! (Ez a lehetőség mind a Magyarországon, mind pedig a külföldön élő hallgatóink számára nyitva áll.)

Ha ti is könyvet kértek karácsonyra, kíváncsiak vagyunk, hogy mi az. 🙂

Ui. És persze két podcast között is van véleményünk a világról. Itt megtaláltok bennünket:

Tünde: Olvasónapló // twitter // Goodreads // tumblr // snitt // Instagram
Brigi: Goodreads // tumblr // snitt // Instagram
iTunes: Popkult, csajok, satöbbi
Spotify: Popkult, csajok, satöbbi
Stitcher: Popkult, csajok, satöbbi
Tumblr: Popkult, csajok, satöbbi
Facebook: Popkult, csajok, satöbbi
e-mail: popkultcsajoksatobbi [kukac] gmail [pont] com

Szólj hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .