Bridgetre, akit úgy szeretünk, ahogy van – a 4. epizód

Epizód: 4. (folytatódó jó munka!!) Elhalasztott felvételek: 3. Elfogyasztott Neocitranok: 6. Alkoholegység: 1 (de szigorúan csak a felvétel után, a neocitranmentes stábtag részére). Naplók: 3. Bridget: még mindig 1.

Talpra, Britannia! És persze Magyarország is, ugyanis hamarosan magyarul is megjelenik Bridget Jones naplójának harmadik kötete, a Bolondulásig, és mivel mi folyamatosan a popkultúra ütőerén tartjuk virtuális mutatóujjunkat, így magától értetődő, hogy legfrissebb epizódunkban Bridget legújabb kalandjait tárgyaljuk ki. Az élet ugyan számos akadályt gördített a felvétel útjába, amelyeket azonban jó chicklit hősnőkhöz méltóan félelmet és csüggedést nem ismerve elhárítottunk, hogy tájékoztassunk benneteket a népszerű irodalom egyik kultikus alakjának visszatéréséről, illetve megosszuk veletek a témával kapcsolatos elméletinket. Mert szenvedélyünk a tömegek tájékoztatása. És persze mert ennyire királyak vagyunk.

Ugyanez gifekben elmesélve:

Fuuuuuck

bridget-jones-i-choose-vodka

A podcasthoz vodkát és Chardonnayt ajánlunk fogyasztásra, kísérőnek pedig reszelt sajtot. A következő linkek meglátogatása pedig csak tovább fokozza az élvezeti értéket:

Helen Fielding: Bridget Jones – Mad About the Boy // Bolondulásig
Helen Fielding az Independentben, illetve a Telegraphban megjelent Bridget Jones cikkei (egyéb, Bridget-centrikus olvasmányokkal körítve): Bridget Jones Archive
Interjú Helen Fieldinggel a 3. napló megjelenése kapcsán
A Colin Firth-interjú

Hallgasd meg a negyedik adást: Popkult, csajok, satöbbi S01E04

Le is töltenéd? Popkult, csajok, satöbbi S01E04

Amíg ti a podcastot hallgatjátok, mi egy üveg Chardonnay kíséretében elvonulunk és újranézzük Colin Firth összes létező vizesinges jelenetét – természetesen csupán a tudományos kutatás érdekében. A hallgatókért bármit.

Ui. És persze két podcast között is van véleményünk a világról. Itt megtaláltok bennünket:

Tünde: Olvasónapló // twitter // Goodreads
Brigi: twitter // Goodreads
Spotify: Popkult, csajok, satöbbi
Facebook: Popkult, csajok, satöbbi
e-mail: popkultcsajoksatobbi [kukac] gmail [pont] com

Bridgetre, akit úgy szeretünk, ahogy van – a 4. epizód” bejegyzéshez 2ozzászólás

Szólj hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .